Detall de vídeo

Cap. 146

La setmana a ponent
04/06/2016 00:26:45 | 151 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Avui anirem a classe de català al Centre d'Educació el Segre, que depèn de Justicia. Aquest departament i Cultura col.laboren perquè els joves que estan interns puguin accedir als títols oficials de català. Són els examinadors qui es desplacen al centre.

I passarem unes hores a Lleida amb el piragüista Saül Craviotto, que buscarà als Jocs de Rio la seva tercera medalla olímpica. El lleidatà s'ha classificat ni més ni menys que per disputar dues proves, la individual, K1, i la de dobles, k2.

El Pirineu ha celebrat la setmanaBio. Entre molts actes, una taula rodona sobre producte de proximitat i ecològic al Pont de Suert on s'ha presentat diferents productes que s'elaboren a l'Alta Ribagorça i que compten amb certificat ecològic.

I per últim us convidem a viatjar al passat a través d'una màquina del temps que ens portarà al temps dels íbers. L'exposició "Vilars d'Arbeca: terra, aigua i poder al món íber" mostra el resultat de més de 30 anys de treballs d'arqueologia, recerca i recuperació patrimonial a la fortalesa ibèrica dels Vilars d'Arbeca