Detall de vídeo

Espot Esquí

Ara Lleida blanca
23/12/2016 01:13:01 | 207 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

El programa Ara Lleida Blanca viatja a l’estació d’Espot Esquí, al Pallars Sobirà. L’espai, presentat per Mariví Chacón i Joan Cama, es desplaça en cada programa a cada una de les onze estacions d’esquí de la demarcació de Lleida. En aquesta tercera entrega l’escenari és aquesta estació pallaresa que és una de les entrades al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. En aquesta ocasió, els entrevistats són el director d’SkiPallars, Xavier Bigordà, Jordi Farreny i Cap de Relacions Públiques de SkiPallars. Amb ells parlem de l’estació Espot Esquí, la seva oferta formativa així com tot el seguit d’activitats que des de l’estació s’ofereix. També tindrem l’ocasió de parlar amb Gerard Sabarich, Alcalde de Rialp i Vicepresident Tercer de la Diputació de Lleida, qui ens donarà a conèixer els encants del paisatge pallarès. Per a conèixer una mica millor, també, la cultura pallaresa ens acompanyarà Ignasi Ros, tècnic de l’Ecomuseu, un espai museístic d’unes característiques d’allò més innovadores. Mariví Chacón també parlarà amb Cesc Capdevila, responsable de Ramat de Camins, una ruta inspirada en el trajecte que van realitzar els escriptors Camilo José Cela i Josep Maria Espinàs l’any 1956.

 

Per la seva banda, Joan Cama parlarà amb els esquiadors a peu de pista, acompanyarà un grup d’esquiadors en una excursió en raquetes de la mà de les dues escoles d’Espot Esquí, ens explicarà què és el Quilòmetre Vertical, una proposta que ha creat Ferrocarrils de la Generalitat a través de la seva aplicació mòbil i, finalment, ens mostrarà quina és la realitat de l’estació quan les pistes tanquen les seves portes. Acompanyarà les màquines encarregades de deixar la neu com nova per a la propera jornada.

Ara Lleida Blanca visitarà cada setmana cada una de les onze estacions d'esquí de la província de Lleida, els tresors hivernals de les terres lleidatanes en aquesta coproducció de Lleida Televisió i la Xarxa de Televisions Locals, amb el suport de la Diputació de Lleida. Els telespectadors podran viure i conèixer en primera persona tot allò que dóna vida a aquestes onze estacions amb imatges capturades des dels punts més alts dels pirineus catalans amb les que podrem gaudir dels millors paisatges amb els ulls d’un ocell. Sota la direcció d’Òscar Fernández, Ara Lleida Blanca està realitzat per Josep Maria Solé i compta amb les imatges d’Adrià Guiu, Edgar Capdevila Jordi Pla, Ivan López i Toni Sánchez. Així mateix, el programa s’emetrà, pròximament, a La Xarxa Televisions, al canal 159 de la plataforma Movistar+, i a través de les televisions adherides a la Xarxa de Televisions Locals.